Tutustu tiimiimme

Hyvä suunnittelu, alan ammattilaiset ja saumaton yhteistyö takaavat onnistuneen lopputuloksen

Uudenkylän Metsäpalvelu Oy on yksityinen metsäpalveluja tuottava yritys, joka on perustettu 29.9.2014. 1.1.2017 yrityksen yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi. Nykyisin yritys työllistää yrittäjän lisäksi yhden työntekijän.

Yritys tuottaa yksityisille metsänomistajille, yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille kokonaisvaltaista metsäpalvelua. 2017 laajensimme tarjontaamme myös viherpuolelle. Lue lisää piha- ja puutarhatyöt -välilehdeltä.

Toimenkuvaan kuuluu istutuksista lähtien aina pienalaisiin päätehakkuisiin asti kaikki metsätyöt sekä leimikon suunnittelu, rajaukset ja metsäkuljetus. Hoidamme myös pihapuiden kaadot kaatolupineen sekä myrskytuhojen korjuut ja erityiskohteiden suunnittelut ja toteutukset.

Hätätapauksien varalta olemme käytettävissä 24h vuorokaudessa. Päivystysnumero 050 340 6968.

Yritys kuuluu Hämeen Metsätoimistot Ry nimiseen kuuden yrittäjän yhteenliittymään. Tällä tavoin voimme tarjota suurempaa volyymia ja pystymme hoitamaan isommatkin urakat tehokkaasti. Osaamista löytyy aina metsurista metsäsuunnitteluun ja arboristiin sekä puutarhuriin.

Yritys on kirjattu PEFC- ryhmäsertifikaattiin.

Pääasiallinen toimialueemme on Lahti, Hollola, Asikkala, Heinola, Iitti, Kouvola, Orimattila, Kärkölä, Mäntsälä. Toimimme myös muualla Päijät- ja Kanta-Hämeen, Uudenmaan sekä Kymenlaakson alueilla.