Puutarhuri Lahden alueella - Sinun palveluksessasi!

Teemme toiveidesi mukaiset piha- ja puutarhatyöt Lahdessa ja lähialueilla. Haluatpa sitten suunnitella unelmiesi puutarhan tai vain laittaa pihasi kuntoon niin olemme täällä sinua varten. Tartumme nopeasti toimeen ja pidämme aikatauluista kiinni!

Istutussuunnitelmat

Istutussuunnitelma on erittäin hyödyllinen silloin kun haluat tehdä unelmiesi puutarhan tai pihan kerralla oikein.

Ammattitaitoinen puutarhurimme tekee teille koko pihan kattavat istutussuunnitelmat tai pelkästään erillisistutuskohteesta. 

Istutukset

Puutarhan istutuksia tehdään läpi kesän keväästä syksyyn. Meiltä saat nämä palvelut joko tehdyn suunnitelman pohjalta tai omien toiveidesi mukaisesti.

Istutukset tarvitsevat jatkuvaa hoitoa, ja meidän avullamme voit olla varma, että kaikki pihasi kasvit kukoistavat.

Puiden ja pensaiden hoitoleikkaukset

Puiden ja pensaiden hoitoleikkauksia tehdään pääasiassa keväisin ja syksyisin, mutta joitain leikkausia voidaan tehdä pitkin vuotta, kuten pensasaidat. Meiltä saat esimerkiksi kuusi- ja orapihlaja-aitojen leikkaukset, koriste- ja hedelmäpuiden leikkaukset sekä pihapuiden hoitoleikkaukset.

Kiinteistöjen piha-alueiden hoitotyöt

Meiltä saat myös kokonaisvaltaiset pihojen viheralueiden hoitotyöt. Hoidamme sekä istutusalueet että viheralueet. Näihin kuuluu istutusten kitkennät ja tukemiset, kausi-istutukset ja niiden hoitotyöt, nurmialueiden leikkuut ja trimmeröinnit sekä sora-alueiden rikkakasvien poistot.

Kasvinsuojelu

Puutarhurillamme on kasvinsuojelututkinto. Meiltä saat sekä puutarhojen tuholaisten kemialliset tai biologiset torjunnat että rikkakasvien kemialliset ja mekaaniset torjunnat.

Kemiallisessa torjunnassa käytetään torjunta-aineita kun mekaanisessa torjunnassa rikkakasvit hävitetään esimerkiksi kitkemällä tai polttamalla.

Koristehake

Toimitamme kotimaista puhdasta kuusihaketta tilauksesta. Hake myydään irtokuutiona, joten hinta on edullisempaa kuin säkkitavarana ostettuna.

Haketta voi käyttää esimerkiksi istutusten juurella, poluilla ja vaikka kukkapenkissä torjumaan rikkakasveja.

Tämä hake ehkäisee myös kotiloiden pääsyä istutuksille, koska kotilot eivät kykene etenemään hakkeessa.

Haketta saa joko luonnollisena puun värisenä tai värjättynä joko antiikinpunaiseksi, suklaan ruskeaksi tai mustaksi.Voit tiedustella meiltä myös kiinteistöjen piha-alueiden ja katualueiden pidempiaikaisia hoitosopimuksia.

Puutarhurillamme on kokemusta myös kukkasidontojen tekemisestä. Voit tiedustella niitäkin vaikka juhlatilaisuuksiisi.