Täyden palvelun talo

Kaikki palvelut saman katon alta

Metsänhoitotyöt ja pihapuunkaadot

Metsänhoitopalveluihimme kuuluu mm. metsänviljely, varhaisperkaus, taimikonhoito, kunnostusraivaus sekä hakkuiden ennakkoraivaukset ja sähkölinjojen raivaukset. Noudatamme kohteillamme hyvän metsänhoidon ja luonnonhoidon suosituksia sekä PEFC-serftifikaatin kriteerejä.

Erityisosaamiseemme kuuluvat myös pihapuiden kaadot, ongelmapuiden poistot, vaarallisten puiden ja konkeloiden postot sekä myrskytuhojen korjuut.

Pihapuiden poistoissa viemme myös risut ja rungot pois mikäli tarvetta. käytämme tähän joko kuorma-autoa tai maataloustraktoria. Muista myös kotitalousvähennyksen mahdollisuus.

Metsäkonetyöt

Metsien hakkuut kuuluvat olennaisena osana metsien hoitoa ja kunnostusta. Suoritamme hakkuutyöt joko miestyönä tai koneellisesti riippuen kohteesta ja asiakkaan toiveista.

Ajokalustona käytämme joko varsinaista ajokonetta, pientä telakonetta, mönkijää tai maataloustraktoria.

Teemme myös pellonreunojen ja tienvarsien perkauksia joko ajokoneeseen tai kaivinkoneeseen asennetulla energiapuukouralla.

Myös metsämaan muokkaukset kuuluvat palveluihimme.

Näilläkin kohteilla noudatamme hyvän metsänhoidon ja luonnonhoidon suosituksia ja PEFC-sertifikaatin kriteerejä.

Suunnittelu, koulutus ja konsultointi

Olemme sunnitelleet ja toteuttaneet erilaisia luonto- ja ympäristökohteita sekä metsänhoitokohteita. Meidän kautta saa myös metsäsuunnitelmat ja olemassa olevien suunnitelmien päivitykset.

Olemme myös järjestäneet erilaisia pienkursseja ja näytöksiä metsätyövälineiden käytöstä ja metsätöistä.

Lisäksi meiltä saa konsultointiapua välineiden hankinnasta ja huollosta.